Matterport


Matterport er en digital version af et fysisk rum eller en hel bolig. 3D scanningen laves med et kamera, der benytter laserteknologi til at få alle vinkler, lys og kroge med i en digital udgave af boligen.

Kunderne kan navigere rundt i boligen på en digital platform. Det kan minde om google street view bare i langt bedre kvalitet. Med Matterport får du en scanning i 4K og med en meget høj nøjagtighed. Så du tydeligt kan se alle detaljer i rummene.

Mattertags
Der er også mulighed for Mattertags, der kan placeres hvor som helst. Et Mattertag kan indeholde tekst, billeder eller video til at informere eller guide kunden. Mattertags kan være detaljer, du tænker er vigtige at fremhæve i boligen - som lysindfald, materialer og lignende.


Bolig


Ved salg af bolig er det er vigtigt at give kunderne de bedste muligheder for at vurdere boligen. Her er Matterport et fantastisk værktøj, til at vise og opleve en bolig når kunden har tid og lyst.

Fordele ved Matterport:
  • Boligen kan opleves uden et fysisk besøg
  • Høj kvalitet med tydelige detaljer
  • Nemt at navigere
  • Indretning af rum er nem at vurdere
  • Bolig kan altid fremstå flot
  • Flere kunder kan se boligen, når de vilTV2 Sommerdrømme og Skanlux


3d-empire har, i samarbejde med Skanlux og TV2 sommerdrømme, scannet de fire Skanlux Trend fra Sommerdrømme sæson 4.

Her kan du virtuelt ?gå rundt i husene?, og opleve hver en detalje i de hyggelige sommerhuse deltagerne har indrettet. Du har også mulighed for at se Mattertags i brug til at præsentere de forskellige samarbejdspartnere.TV2 Sommerdrømme og Skanlux


3d-empire har, i samarbejde med Skanlux og TV2 sommerdrømme, scannet de fire Skanlux Trend Basic fra Sommerdrømme sæson 3.

Her kan du virtuelt ?gå rundt i husene?, og opleve hver en detalje i de hyggelige sommerhuse deltagerne har indrettet. Du har også mulighed for at se Mattertags i brug til at præsentere de forskellige samarbejdspartnere.