3D-printet af Skalamodeller eller Prototyper?


Et tæt samarbejde mellem 3d-empire og Teknologisk Institut betyder, at vi nu tilbyder specialiseret assistance med klargøring og optimering af jeres 3D-filer, så de er klar og optimeret til at kunne blive 3D-printet. Gennem Teknologisk Institut kan vi desuden sikre, at dine produkter og prototyper bliver professionelt printet og behandlet. Vi håndterer hele processen, så det eneste, du behøver at gøre, er at sende os dine filer og bekræfte vores tilbud.

3D Print hos Teknologisk Institut


Teknologisk Institut råder over landets eneste center for Industriel 3D print med komplette produktionslinjer. Udover at 3D-printe til prototyper og skalamodeller, producerer og leverer Teknologisk Institut 3D-printede dele til at indgå direkte i produktionskæde – Her iblandt både fødevaregodkendt metal og plastik.

3D Print teknologien


Med 3D print kan man fremstille alt, hvad der kan tegnes i en computer. Hos 3d-empire hjælper vi gerne til uanset dit ønske, men vores fokus ligger på at 3D printe i Nylon gennem teknologien SLS (Selective Laser Sintering). Teknologien printer i nylon pulver og anvender en laser til at sintre pulverlagene sammen. 3D-print med SLS giver en stor designfrihed, da parterne ikke har brug for supportmateriale.

Specifikationer og krav


3D Print har nogle krav til hvor store emner der kan laves. Vi anbefaler at bryge nylon til skalamodeller og prototyper hvor kravene er således:

Materiale: Nylon
Max størrelse: 340 X 340 X 600 (mm)
Minimums print størrelse: 0,1 (mm)

Prisen på at 3D-printe måles på ”run time” af de aktuelle maskiner og materiale.

Ved special ønsker er det også muligt at få 3D printet i andre materialer


Disse materialer er:

Titanium
Aluminium
Rustfri stål
Værktøjsstål
Inconel
Nylon
MDP
BlueDP

Ønsker du at få en idé om hvad det det koster? Giv os et kald eller skriv en mail. Så finder vi de mest retfærdige og optimerede priser.