3d billeder

Det er her det hele startede for 3d-empire, tilbage i 2000, med computer genererede billeder. Der er sket meget siden og i dag er de fleste billeder man ser af byggeri, bolig, køkken og møbler ? lavet i 3d. Vi laver ikke dem alle, men vi laver en del.

Der er ikke så langt fra en tegning af et hus eller et produkt til et salgsbillede, packshot eller miljø. Vi hjælper gerne med udformning af miljøer/ rum, styling, vinkler og lyssætning. Husk her er ingen tyngdekraft, solen kan flyttes, alt regi kan findes og der kan være lige så langt til loftet som der er brug for.

Boliger

Vi har lavet billeder af enfamiliehuse i mange år og det gør vi stadig for alle de store og nogle af de små.

Man kan godt snakke konstruktion og byggematerialer med os, for vi forstår godt hvad du siger.

Der er også gennem tiderne lavet billeder af mange typer bygninger i hele landet fra bryggen til Aalborg, fra luften og i øjenhøjde. Vi har faste lave priser på bolig visualisering, og hjælper gerne med at finde de rigtige vinkler.

Køkken og Bad

Vi har i mange år arbejdet med køkken og bad visualisering og har ret stor erfaring inden for området.

Et køkken er jo husets vigtigste rum og bør også vises sådan.

Vi udformer gerne selv rum og vælger indretning, der passer til køkkenet og arbejder gerne ud fra moodbords og specifik indretning.

Møbler

Møbler i flere materialer, i det rigtige miljø og gerne hurtigt ? og det gør vi mere og mere. Vi skal bare bruge en tegning af møblet og gerne et par fotos hvis der er en af de bløde og så kan vi køre det ud i et utal af farver og materialer, og i flere vinkler.

Giv os et moodboard eller en idé om hvilket miljø møblet skal stå i og så bygger vi rummet.

Skal møblet bruges af arkitekter og/ eller til visualisering, så laver vi de rigtige filer ? Revit, Max, 3ds, Obj, Dwg.

Byggeri og Teknik

Byggeri og teknik er noget som Danny ved en del om, med baggrund som Tømrer, byggetekniker, konstruktør og arkitekt, er der en del viden at trække fra. Så vi har styr på hvordan man monterer det meste og hvordan modtageren gerne vil modtage informationen.

Så når afdelingerne teknik, support og marketing ikke forstår hvad hinanden siger, kan vi være et fint bindeled. - Vis det som det er og hold det enkelt