Hus visualisering


Vi har lavet billeder af enfamiliehuse i mange år og det gør vi stadig. For de store og de små. Siden 2014 har vi leveret visualisering til byggeudstillinger til Danmarks førende byggefirmaer. Udover billederne leverer vi også stemningsfilm, Visualizer, husdesigner/-konfigurator, virtuel tour/Matterport, 360graders billeder/ VR og augmented reality ? Mulighederne er mange. Man kan godt snakke konstruktion og byggematerialer med os, for vi forstår godt hvad du siger.

Der er også gennem tiderne lavet billeder af mange typer bygninger i hele landet fra etager på bryggen til sommerhuse i første klitrække - fra luften og i øjenhøjde.

Vi har faste lave priser på bolig visualisering, og hjælper gerne med at finde de rigtige vinkler og visualiseringsformer.

Boligvælger


Oversigt over hvad er ledigt og hvad er solgt eller udlejet. Et hurtigt overblik hvor der kobles farve, der viser enheden eller en prik med en farve alt styres fra et backend.

Boligvælgere er oftest baseret på 3d genereret luftfoto for udstykninger med tæt lavt og isometrier for etage ejendomme. Vi leverer boligvælgere bade som selvstændige løsninger med administrationssite, opkoblet med CMS eller andet system til styring af ledig/solgt eller som de lag der skal bruges i dit system med 3d-luftfoto og svg fil til enhederne.

Stemningsfilm


Vi vil gerne kunne vise lige lidt mere og komme mere ind under huden på de enkelte boliger og det kan klares med små stemningsfilm. Når først der er lavet et billede af huset, hvor alt spiller med lys, materialer, møbler, planter osv., så har vi mulighed for let at lave små stemningsfilm for at fremhæve detaljer, rum, uderum, materialer eller bare ? en god stemning.

Vores små stemningsfilm er velegnet til både sociale medier og websites. Vi leverer i det ønskede format og gerne flere, så flere platforme kan rammes optimalt.

Konfigurator - Show don´t tell


Kunsten at vise det hele med det hele i samme billede, så alle er med. Det er ikke mange der kan forestille sig hvordan det vil se ud, hvis man kombinerer den plantegning med den mursten, det tag og de vinduer og det bliver ikke lettere når man kommer indenfor. Vis huset eller rummet i den rigtige kombination, så man kan begynde at drømme sig ind i huskøbet og være sikker i sit valg.

Det kan også være, at der er behov for at vise plantegningen i en rummelig form, så den er lettere at forstå og så forholde sig til lys eller mørk, træ eller klinker.

Der er forskellige mål og forskellige veje frem til dem og her kan vi klare det hele ? in house!

360/ VR/ AR


Alt det nye og fede, men det har været her i mange år. 360-billeder og VR er lange hen ad vejen det samme. Du ser det der er rundt omkring dig, ved enten at trække musen rundt eller kigge rundt med VR-briller. Det er et fantastisk værktøj til at skabe forståelser af rum og sammenhæng og igen her en måde at lukke boligkøbere ind i plantegningen. Vi har også mulighed for at smelte VR og konfigurator sammen i fotorealistisk kvalitet, så man kan kigge rundt på sine valg.

AR eller augmented reality er i dag blevet så integreret i de mobilenheder, som de fleste har i lommen, at vi kan afvikle det uden app og installation. Nu kan man ganske enkelt vælge at stille en hustype på en grund, gå rundt om det, ind i det og tage billeder af det hele på mobilen - direkte fra et link på hjemmesiden.

Man kan selvfølgelige også stadig få plantegninger til at komme op af kataloget. Som vi gjorde det for Huscompagniet i deres app tilbage i 2016.

Matterport


Matterport er en digital version af et fysisk rum eller en hel bolig. 3D-scanningen laves med et kamera, der benytter laserteknologi til at få alle vinkler, lys og kroge med i en digital udgave af boligen.

Kunderne kan navigere rundt i boligen på en digital platform. Det kan minde om Google Street View bare i langt bedre kvalitet. Med Matterport får du en scanning i 4K og med en meget høj nøjagtighed. Så du tydeligt kan se alle detaljer i rummene.

Mattertags
Der er også mulighed for Mattertags, der kan placeres hvor som helst. Et Mattertag kan indeholde tekst, billeder eller video til at informere eller guide kunden. Mattertags kan være detaljer, du tænker er vigtige at fremhæve i boligen - som lysindfald, materialer og lignende.

Læs mere