Byg


Byggeri og teknik er noget som Danny ved en del om, med baggrund som Tømrer, byggetekniker, konstruktør og arkitekt, er der en del viden at trække fra. Så vi har styr på hvordan man monterer det meste og hvordan modtageren gerne vil modtage informationen.

Så når afdelingerne teknik, support og marketing ikke forstår hvad hinanden siger, kan vi være et fint bindeled. - Vis det som det er og hold det enkelt.
Danny Falch
(+45) 23 60 23 94
dfo@3d-empire.dk

Byggeri og Teknik


Byggeri og teknik er noget, som Danny ved en del om. Med baggrund som tømrer, byggetekniker, konstruktør og arkitekt er der en del viden at trække på. Vi har styr på, hvordan man monterer det meste, og hvordan modtageren gerne vil modtage informationen. Så når afdelingerne teknik, support og marketing ikke forstår hinanden, kan vi være et fint bindeled. - Vis det, som det er, og hold det enkelt.

Produktbilleder


Byggeprodukter kommer i mange former, farver og til mange funktioner. Vi kan hjælpe med at skabe ensartethed i, hvordan produkterne vises eller præsenteres. Vi har arbejdet med en del forskellige byggeprodukter igennem tiden - folie, tape, puds, fliser, gipsplader, stålsystemer, teglsten, lyddæmpning, fibercement, badkabiner osv.

Montageanimation


Nej, der er ikke så mange, der læser en montagevejledning, og et kendt spørgsmål hos byggeproduktfirmaerne er: "Kan I ikke bare sende en film?" Der er bare flere og flere, der forventer, at der er en montagefilm til et byggeprodukt. Det kan være udlægning af gulvplader til gulvvarme, montage af akustik gipsloft, plasttag på udestue osv.

Produkt i miljø


Ligesom produkter kan vises ensartet og enkelt, er det også i mange sammenhænge vigtigt at vise produkterne i den rette placering. Præsentér produktet indgående i byggerier, selv om de ikke er bygget endnu - hvis man kan forestille sig det, kan man lave det. Idyllisk med lys igennem bladene, på stabilgrus, hængende frit i luften - vi har ingen tyngdekraft eller tørretid.

Produktberegner


Hvor mange tagplader går der lige på et tag, og hvad med rygning, lægter, ventilation, ovenlys osv.? Vores beregnere kan have en mere eller mindre visuel side, alt efter hvad man ønsker at kommunikere, men grundlæggende er alt muligt, hvis der er en form og matematik bag beregningen.

AR


Materialer og konstruktioner i Augmented Reality. Augmented Reality er en teknologi, som de fleste bærer rundt på i lommen uden at tænke over det. På moderne mobiltelefoner og tablets kan man via kameraet scanne omgivelser og placere 3D-objekter eller overflader i den virkelige verden. Det er en super hurtig måde at vise en konstruktion i 1:1 eller se en væg med et andet materiale.

Prøv en konstruktion med facade tegl her.

Tegneprogram


Nu skal man ikke træde arkitekterne eller konstruktørerne for meget over fødderne i forhold til tegneprogrammer, men... Når vi laver beregnere, kan vi også udføre dem i 3D, hvor der er regler for sammensætning, men frihed til at bygge. Her bevæger vi os over i tegneprogram/produktkonfigurator, hvor der ud fra regler om, hvordan man anvender produkterne, kan skabes komplekse modeller. Her kan vi se, hvor mange komponenter der er brugt, og lave en liste, men vi kan også eksportere til DWG-format eller Augmented Reality.

Montagebilleder


Step by step alt efter opbygning gør det enkelt at forstå montagen. Hele opbygningen skrælles af i lag, så det er let at overskue opbygningen og forstå produktet og funktionen. De opbygninger, der laves, kan relativt enkelt laves om til små montagefilm, hvor en rækkefølge vises.

Faktablade


Opsætning af tekniske illustrationer for hurtig forståelse af mål, anvendelse og montage. Skrues pr. 60 cm, og der skal være 12 mm ind til væggen - det kan for mange være meget lettere at se på en illustration, end at finde det i ingeniørens tekst. Men det kan også være i skøn kombination.