Møbler og design

3d er ikke længere bare kasser med skygger på. I dag skaber vi også smukke billeder med bløde former som senge, sofaer, puder, tæpper osv.

3d-empire har 20+ års erfaring med møbler og design. Vi hjælper derfor gerne med at finde den rigtige løsning for jer. Det er uanset om, I ønsker billeder af alle varianter i alle materialer eller blot et stemningsbillede.

Vi hjælper både de små og de store producenter indenfor møbelbranchen. Og det er med billeder, animationer, konfigurator og 3d-filer til arkitekter.

3D scanning af bløde møbler

Det kan ofte være svært at få en korrekt gengivelse af polstrede møbler. Pilhøjde, syninger og de bløde overgange i de organiske former kan være svære at gengive helt præcist.

Hos 3d-empire vil vi gerne sikre en høj kvalitet i vores arbejde. Derfor anvender vi 3D scanninger, til at sikre os en korrekt gengivelse af møbler, hvor det ellers kan være svært at få en helt nøjagtig digital model.

Anvendelsen af 3D scanninger betyder også en hurtigere korrektur, da tvivl om nøjagtigheden i gengivelsen elimineres. Det betyder at du som kunde minimerer korrekturgange.